Main menu:

Zoek

Magazine

Archief

Het Belgisch Kampioenschap Endurance vindt plaats te Dijon

De winnaars van de eerste twee wedstrijden, Stéphane Mertens en Sébastien Le Grelle komen aan de start van de 3de wedstrijd, die dit weekend plaats vindt op het circuit van Dijon.


De Honda n° 45 van het Honda in Action team zal het niet gemakkelijk hebben, inderdaad, 35 teams worden verwacht op het franse circuit. Onder de favorieten bevinden zich Grégory Fastré - Michael Weynand, Serge Julin - Michael Troiano in de 600 cc klasse. Fabian Le Grelle - Marc Fissette die een goede prestatie neerzette in de Tourist Trophy, Marnix D’Hondt - Mario Van Ossel in de 1000 cc klasse enz.
Een circuit voor mensen met een groot hart.
 -« Mijn laatste wedstrijd op het circuit van Dijon dateert van 2006, ik heb er gewonnen, samen met Vincent Verschueren, Sébastien Le Grelle had zich toen geblesseerd tijdens de trainingen. Na een lange pauze verheug ik me om op dit prachtige, snelle en heuvelachtige circuit te rijden.»
Een marathon weekend voor Sébastien Le Grelle,
naast de twee endurance wedstrijden, neemt Sébastien nog deel aan 4 andere wedstrijden, de Supersport 600 en de Superbike 1000. Er staan dus zes starts te wachten voor de Honda-piloot, die vol vertrouwen is na zijn overwinning in het Duits Kampioenschap Supersport 600.
Start van de endurance zaterdag om 15u25 en zondag om 13u (2 x 2 uren)

Ecrivez votre message…