Main menu:

Zoek

Magazine

Archief

2008, meer dan een positieve balans !

2008 loopt op zijn einde.

Voor mij is dit de gelegenheid om de stand van zaken van de laatste 12 maanden op te maken. Na mijn ongeval in 2007, had ik een doel: terugkeren in topconditie en het plezier en de passie van het racen vinden.
Dankzij het dagelijks werk, de steun van mijn naasten, mijn supporters en de aanmoedigingen, ben ik er in geslaagd ! Eveneens dankzij BMW die in 2008 vertrouwen in me schonk.

Ik had voor de belangrijkste wedstrijden, zoals de 24u van Le Mans en de Bol d’Or, een sterk en gemotiveerd team achter mij. Eens het gevoel terug, kon ik me voor 100% geven voor het team. Het behalen van de titel in de Open Klasse tijdens de laatste Bol d’Or is een mooie beloning voor mij en het Beierse merk.
Na dit rijke en boeiende jaar, stemt mij dit tot nadenken.

Mijn nabije toekomst ligt nog niet vast, maar het ligt voor de hand het wordt iets in de motorbranche.

Natuurlijk hou ik u op de hoogte van mijn projecten. Van hieruit, wens ik u mooie eindejaarsfeesten alsook een gelukkig 2009.
Tot later.

Stéphane